Opis forum
Witajcie wszyscy !!!
Ruszylo pierwsze notowanie mojej playlisty.
Zapraszam do wrzucenia na mój serwer lub na swój swoich kawałków i w ten sposob możemy się bawić w kolejne notowania i wymieniać sobie muzykę
Kawalki możecie ściągnąć z tzw. DROPBOXA -- PODAJCIE SWÓJ ADRES EMAIL A WYŚLĘ ZAPROSZENIE DO ZALOGOWANIA. NIEKTORZY Z WAS JUŻ DOSTALI ZAPROSZENIE
Notowanie_01 dostępne jest w katalogu DROPBOX\MUZYKA\LISTA PRZEBOJÓW STEFANA\NOTOWANIE_01
Nagrajcie sobie kawałki na mp3kę , do samochodu ... gdziekolwiek i lecimy
Ja jestem uzależniony od muzyki i chcę żebyście i wy się uzaleznili
Kawalki są ze specyficznej sfery trance/ house natomiast możemy notować inne rytmy
Może być calkiem wesoło -- opinie i te sprawy mile widziane. Poświęćcie chwilę na ściągnięcie kawalkow a potem krotki opis. Będę wdzięczny !!!
A no i jesli ktoś zacznie ściągać kawalki proszę o krotki tekst na forum
ZACZYNAM SSAĆ
Stefan,
bardzo dobry pomysł z tymi notowaniami - przesłuchałem kilka razy i powiem szczerze, że całkiem fajna składanka Ci wyszła. Dorzuciłem u Ciebie na DROPBOX katalog ASOTY i wrzuciłem tam Yearmix i Top 20. Polecam wszystkim!
Z AvB jeszcze nie wyrosłem
Pozdr!
Hello
jak wam minął tydzień Panowie ? ja klęska delegacyjna - brak czasu na wszystko dlatego teraz na chwilę zasiadam i odmóżdzam się przy muzyce
Z GORY DZIĘKI ZA ODP I MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIECIE ZAGLĄDAĆ!
EMIL ZASYSAM AVB - ZOBACZYMY CO TAM NABROIŁ
ŁONIU DZIĘKI ZA KLASYKĘ !!! DORZUĆ COŚ JESZCZE ZE STARYCH DOBRYCH CZASÓW TO ZLOŻĘ PŁYTKĘ
Paul Innercity rządzi !!!
Nie mówiąc już o ARMINIE MYSTERYLAND _ EMIL POLECAM !!!!!
Oceńcie ktory kawałek z notowania no 1 jest BEST
Łoniu stopniowo będę dorzucał Vonyc Session
Pozdróweczki z Ursynowa !
Nom w sumie może być.. Ja lubię klimatyczne w stylu k5 i k6 (dobrze się przy nich jeździ po Polsce)
ALE NO 1 . gareth_emery_-_the_gareth_emery_161_2011.11.30_k4 rónolegle z Intuition Radio #268 - with Menno de Jong_k3.
OTWIERAM NOTOWANIE no 2 (jest w katalogu)